Cassoles i pals! Comença el concert!

Quin descobriment! I redescobriment! Recuperem el tema de fa una setmana sobre la decoració del jardí: hem buscat, escoltat i trobat idees molt suggerents 😀

giphy1

Hem distribuit el llaaaarg jardí que tenim per a les diferents edats i personalitats que ens visiten. El cas és que en una d’aquestes parts volíem donar més incentiu a les ganes de tocar i picar ja que per córrer i escalar ja hi ha un altra part… Així doncs, vam trobar per Pinterest els murs musicals.
M’atreveixo a dir que tots hem conegut o vist com qualsevol objecte es converteix en un element de percussió ideal per a una orquestra improvisada, un avís dels pirates que ens ataquen o una campana d’un regne. Afegiria fins i tot que tocar i picar un objecte era de les coses més divertides que se’ns acudien.

Amb aquestes raons vaig començar a buscar idees que relacionessin música-jardí. Internet va respondre a tot allò que imaginava i més.

La primera descoberta que us vull compartir és aquest canal de YouTube:

Child’s play music, que es podria traduir com El joc musical de l’infant (corregiu-me si m’equivoco, sisplau 🙂 ). El cas és que té 10 vídeos llargs i curts d’on es poden aprendre i agafar moltes idees. El millor de tot? Reciclatge del… si no al 100%, mínim al 90%.

Entre això i els music walls (parets musicals) ja anàvem donant forma a l’espai de percussió i experimentació. Un fet que volia especialment tenir en compte és la diferència de sons que hi ha entre materials: plàstic, ceràmica, bambú, fusta, vidre. Res a veure un xilòfon de canonades d’aigua amb un de tests de ceràmica.

I, per acabar, us comparteixo també el redescobriment que vaig fer poc després de Child’s play music:

L’Atrapasons! Actualment no segueixo la programació de la televisió així que no sé si hi ha algun programa que se li assembli (o si repeteixen els que van gravar de l’Atrapasons) però ha estat una redescoberta plena de records i, el millor de tot, amb idees que es poden aplicar també avui.

Creieu que aquests racons crearan grans orquestres o més aviat seran un nou ritual perquè plogui?
Estem obertíssims a rebre idees, ja ens hem posat en marxa però mai és prou si és per innovar 🙂

Per cert, si us agraden aquest tipus d’enllaç al Facebook Els Olivers en compartim més de tant en tant i a Twitter ens ho prenem amb una mica més d’humor. A totes dues xarxes anem publicant les novetats i ofertes de la casa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *