La mateixa sala, una nova percepció

El primer trimestre de l’any a Els Olivers la casa queda tancada (ens morim de ganes de recuperar energies menjant torrons i calçots !) però sempre ens impedim quedar-nos de braços creuats. I, aquesta vegada, li ha tocat a la Sala d’activitats.
Entre nevada i nevada preparem els bíceps i una mica els tríceps per començar a moure els mobles i renovar sensacions y energia.

Hem parlat amb la pols, les enganxines i els retalls de cartolina que quedaven pel terra del pont de Cap d’any per posar ordre i pensar i imaginar tranquils.

Els objectius eren i són aconseguir un espai més obert, més dinàmic, que no atapeït, i agradable per a un gran ventall de gustos.
Hem fet molts esbossos fins que hem quedat convençuts, però per alguna estranya raó tots tenen alguna taca de xocolata…

A les parets aprofitarem el suro per enganxar-hi casi tot allò que vulguem, així aconseguirem el color i la varietat d’abans però sense rebre massa informació de cop: els pòsters sobre la fauna dels Ports tornaran en forma de llibre màgic…

king10

Encara estem dubtant sobre quins mobles reutilitzarem d’una manera i quins d’una altra: el contacte de la fusta amb els infants és sempre benvingut. 
Allò que sí que és segur és el plantejament d’un racó de lectura, relaxació, un espai que convidi a la tranquil·litat i llibertat de deixar-se portar per les paraules i els dibuixos o pel simple desig de descansar uns minuts.
El jardí seguirà preparat per rebre l’energia de totes les edats! 😉

10474893_1028835057134427_952834862_o2

Pinterest i escoles Montessori comparteixen idees i fotografies que ens han inspirat més d’una vegada per unir lleure amb aprenentatge lliure, així que queden més que recomanats !

I vosaltres? Recordeu algun parc on anàveu quan ereu petits? O potser algun jardí o bosc on porteu ara als vostres fills i germans?

I què us sembla la idea de l’espai tranquil?
Llegirem amb moltes ganes les vostres respostes.

P. D. : Si sou de la província de Barcelona, us recomanem, en època de primavera, el parc d’Horta (Barcelona).
Qualsevol racó de Girona també pot ser una bona aventura (vigileu amb el vent!) i de Lleida no us podeu perdre els Pirineus 😉

I Horta de Sant Joan i la Terra Alta sempre us rebrà amb bones experiències tot l’any 😉

.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *