Sortides d’1 dia a Els Olivers

Excursions d’1 dia – Curs 2019!

Escoles, el bon temps ha arribat per quedar-se i les previsions són encara millors, així que res millor que fer una escapada amb les vostres classes cap a Horta de Sant Joan!

Els 3 dies que han triomfat després de més de 4 anys fent-los són aquests i ara ja són fixes, els podeu demanar per qualsevol dia des de febrer fins a juny.

Si teniu classes de petits molt inquiets amb ganes de córrer i investigar us recomanem Doma natural i la màgia de l’entorn, ja que és una jornada de contacte 100% amb la natura amb la comoditat d’estar sempre a les instal·lacions de la casa de colònies. Si, en canvi, els mitjans són els qui més es pengen dels arbres i són amics íntims de les pistes i els jocs, Picasso i el taller dels genis és sens dubte l’opció per a ells i elles. Descobriran el poble d’Horta i la història de Picasso a través de jocs i proves i descobriran després a la casa com les arts plàstiques es poden gaudir a través d’encara més jocs!

Si has arribat fins aquí i creus que el teu grup demana una activitat més enèrgica, heu d’anar de cap al Dia al Parc Natural dels Ports. És indiscutiblement l’aventura per excel·lència ja que tots els i les alumnes, siguin més tímids o més valents, troben gust en aquestes activitats gràcies a la natura que ens envolta des del minut 1. Cabanyes, escalada, banyar-se al riu Estrets (per conèixer-ne la salubritat, és clar!), la gimcana d’orientació… És el pla perfecte pels qui necessiten carregar les piles abans d’acabar el curs.

Ja sabeu quin dia us quedeu?

Ompliu el formulari i reserveu la data que voleu abans no quedi ocupada!

Escola

Nom de contacte

Telèfon de contacte

Email

Cicle escolar: Places:

Data:

Activitat:

Comentaris

Telèfon de contacte i dubtes: 691031390 (Júlia)